8:40 am

Entrance Bell

8:45am –  9:05am

20 minutes

9:05am – 9:45am

40 minutes

9:45 am –10:25am

40 minutes

10:25am –10:45am

and 10:45 am – 11:10 am

 Nutrition Break #1

Recess

11:10 am – 11:50 am

40 minutes

11:50 am –12:30pm

40 minutes

12:30pm – 1:10pm

40 minutes

1:10pm – 1:30 pm

Nutrition Break #2 

1:30pm – 1:55 pm

 

Recess

Students in Grades 6/7/8 with permission may leave the school grounds

1:55pm – 2:35 pm

2:35 pm – 3:15 pm

40 minutes

40 minutes